CARTOFI EVANTAI
CARTOFI EVANTAI
Una dintre garniturile noastre preferate sunt cartofii evantai.I-am facut si refacut ....si nu ne saturam:)
Sunt foarte simplu de facut. Curatam cartofii si-i taiem cu un cutit foarte ascutit, feliute subtiri.ATENTIE nu-i taiem pana jos!!!!Lasam doar cat sa sustina in partea de jos.Si apoi in functie de preferinte, de ce ingrediente aveti sau pur si simplu in functie de stare...ori facem un amestec din ulei de masline cu usturoi, sare, piper(boia dulce sau iute,rozmarin,rosii taiate feliutze,usturoi verde etc) si turnam peste cartofi,ori ii stropim cu ulei,presaram sare si piper si punem printre feliutze bucatele de usturoi, kaizer,cascaval,mozzarella etc.Apoi ii bagam la cuptor(daca puneti cascaval sau mozzarella e bine sa-i puneti in tava pe hartie de copt).Eu ii pun intai acoperiti cu folie(cam 15 minute) si apoi iau folia si-i las pana se rumenesc.
In orice combinatie sunt deliciosi si foarte aspectuosi.
Ii recomand cu cea mai mare placere:)
Comments
Post a Comment