RULADA DE BISCUITI CU COCOS

RULADA DE BISCUITI CU COCOS

             Ingrediente pt foaia de biscuiti:
  •  500 g biscuiti
  • cca 350-400 ml lapte
  • 50 ml visinata sau rom(se poate inlocui alcoolul cu lapte :D )
  • zahar 3 linguri (daca va place ingeneral ciocolata amaruie puteti sa nu puneti deloc zahar)
  • trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde
  • 3 linguri cacao
  • 1 zahar vanilat
               Ingrediente pt crema de cocos: 
  • 200 g unt(1 pachet)
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 zahar vanilat
          Se dau prin masina de tocat sau se pun in chopper biscuitii ca sa fie cat mai fini(sau daca va place o textura mai grunjoasa ii puteti zdrobi in punga), se adauga cacaoa, zaharul,laptele si visinata, se framanta bine ingredientele.Compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii alimentare, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

         Mod de preparare pt crema de cocos: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Comments

Popular Posts