RULADA DE BISCUITI CU COCOS
RULADA DE BISCUITI CU COCOS
Ingrediente pt foaia de biscuiti:
- 500 g biscuiti
- cca 350-400 ml lapte
- 50 ml visinata sau rom(se poate inlocui alcoolul cu lapte :D )
- zahar 3 linguri (daca va place ingeneral ciocolata amaruie puteti sa nu puneti deloc zahar)
- trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde
- 3 linguri cacao
- 1 zahar vanilat
- 200 g unt(1 pachet)
- 200 g zahar pudra
- 100 g nuca de cocos
- 2 zahar vanilat
Mod de preparare pt crema de cocos: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
Comments
Post a Comment